Nieuw lease concept

Nieuwe CV-ketel nodig? Lease ‘m!

Is uw CV-ketel of warmwatertoestel aan vernieuwing toe? Zo’n grote uitgave komt zelden op een goed moment. Daarom biedt GasRent u de mogelijkheid om uw nieuwe CV-, combiketel of warmwatertoestel te leasen.

Operational leasen biedt veel voordelen:

  • kostenspreiding: u heeft géén grote uitgave ineens
  • contractduur 3 of 5 jaar
  • fiscale rente-aftrek mogelijk
  • installatiekosten kunt u desgewenst meefinancieren
  • gratis onderhoud en service: de kosten voor voorrijden, materiaal en arbeid zijn bij de operational leaseprijs inbegrepen
  • tussentijdse beëindiging van het contract is altijd mogelijk, zonder boete
  • na 3 of 5 jaar bent u eigenaar, zonder overnamekosten.


1. Kostenspreiding

Als u een CV-ketel of warmwatertoestel least, heeft u géén grote uitgave ineens. Maandelijks betaalt u een vast leasebedrag. Zo spreidt u de kosten over 3 of 5 jaar. Verandert u van gedachten en wilt u het leasecontract eerder opzeggen, dan kan dat. Zónder dat GasRent Nederland u boete in rekening brengt. U betaalt dan alleen het nog openstaande bedrag, zonder rente en zonder service-/onderhoudskosten.

2. Fiscale rente-aftrek

De Belastingdienst beschouwt een CV- of warmwaterinstallatie als onroerend goed. De rente die u betaalt is derhalve aftrekbaar, mits de woning uw ‘hoofdverblijfplaats’ is. De rente is inbegrepen bij het maandelijkse leasebedrag. U ontvangt dus een deel van dit bedrag terug van de fiscus. Daardoor is leasen vaak gunstiger dan wanneer u het toestel koopt en in één keer betaalt.

3. Installatiekosten meefinancieren? Dat kan!

De eenmalige kosten voor de installatie van de apparatuur zijn bij een lease contract voor uw rekening. Desgewenst kunt u de installatiekosten (gedeeltelijk) meefinancieren. Deze kosten worden dan onderdeel van het vaste maandbedrag. Zo biedt GasRent Nederland u de mogelijkheid om de installatiekosten tot een bedrag van
€ 1.000,- mee te financieren in uw lease contract.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in. Een GasRent Nederland dealer bij u in de buurt neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend informatiegeprek bij u thuis. Op basis van uw woonsituatie en persoonlijke wensen maakt hij een offerte.


Let op! Geld lenen kost geld.

Een HR Ketel huren

Ik wil een HR-ketel huren, hoe gaat dit in zijn werk?

Welke apparatuur voor uw woning geschikt is, hangt af van uw wensen en specifieke woonsituatie. GasRent Nederland adviseert u hierbij graag.

Onze adviseur komt bij u thuis voor een gedegen analyse en advies en maakt voor u een offerte op maat. U kunt daartoe een afspraak maken per e-mail, of telefonisch via 0183 - 699 464.

Ja, ik wil gratis advies!